Architecten

Producten die werken, zonder de planeet schade te berokkenen.

Je begrijpt wat er nodig is om projecten te ontwikkelen die een verschil maken voor de komende generaties. Dat is de reden waarom we alleen met FSC®-gecertificeerd hout gebruiken en een ecologisch proces hanteren.

Ontdek BIM Objects

Ontvang een gratis architecturale case study

Terras

Afkomstig van FSC®-gecertificeerde bossen, is Kebony® Clear terras gemaakt om de moeilijkste omstandigheden te doorstaan.

Zie Producten

Gevelbekleding

Duurzaam en langdurige kwaliteit is wat je krijgt bij Kebony gevelbekleding. Geen enkel ander product komt in de buurt van Kebony’s schoonheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Zie Producten

Besteed minder tijd aan onderzoek, en meer tijd aan herkend te worden.

We werken in korte keten met architecten van over de hele wereld, en brengen rust in zowel onze producten als onze diensten. Onze samenwerking met architecten is diepgeworteld in onze geschiedenis en onze huidige inspanningen om hout van de hoogste standaard te produceren.

Ontdek BIM Objects

We zijn er voor jou.

We begrijpen dat er zoveel details zijn in architecturale projecten, dat je niet moet verdwalen in de bron van het hout. Ons team staat voor je klaar om een bestelling op maat te maken, dat perfect aansluit op je projecten. We helpen je om de beste Kebony producten te vinden voor jouw specifieke project en verzekeren dat het proces zelf eenvoudig en aangenaam zal zijn.

Uren

Maandag – Vrijdag

8am – 5pm GMT

Contact

+47 35106125

[email protected]