Bedankt

We hebben je bericht goed ontvangen en contacteren je spoedig. Ontdek hieronder meer over onze andere producten of algemene info.

Producten

Kebony behandelde houtproducten zijn ontworpen om langer mee te gaan en beter te presteren dan traditioneel zachthout, terwijl ze een duurzaam alternatief bieden voor tropisch hardhout. Het Kebony-proces is 100 procent milieuvriendelijk en voedselveilig, waardoor je de schoonheid van echt hout krijgt zonder het milieu te schaden.

Meer bekijken

Garantie

Kebony Terras, Gevelbekleding, & Frees producten zijn voorzien van 30 jaar garantie. Deze garantie beschermt je tegen houtrot en afbladering. Zo kun je blijvend genieten van de schoonheid van de natuur.

Garantie

Gebruik & Onderhoud

Zeep & Water. Reinig. Herhaal. Dat is het. Kebony is de perfecte keuze om puur natuur te genieten van de schoonheid van hout. Zonder het gewoonlijke gedoe van onderhoud en bijlakken.

Meer weten

Duurzaamheid

Een groot deel van Kebony’s missie is om de aarde een betere plek te maken. Daarom werken we met biologische vloeistoffen en gebruiken we enkel duurzaam hout voor onze producten.

Meer weten

FAQs

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen.

Frequently Asked Questions

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.