5 terrassen die een warm en knus gevoel geven

Categorie

Blogs

Truien, koeler weer en pumpkin spice lattes zijn eindelijk weer in het seizoen, want het is herfst! We kijken er het hele jaar naar uit om tijd buiten door te brengen in de frisse herfstlucht en daarvoor is een buitenruimte essentieel. Kebony-terrasdelen bieden een duurzame optie voor je terras die bestand zijn tegen weersinvloeden en rotting. Bovendien kan het helpen om een prachtige buitenruimte te creëren die de natuurlijke omgeving benadrukt. Lees verder voor wat herfstterras-inspiratie!

1. Fulshear Modern Ranch Estate- Fulshear, Texas

Deze moderne ranchwoning in Fulshear, Texas is gebouwd op een pecannotenboerderij en heeft twee Kebony terrassen die uitkijken op verschillende delen van het terrein. Eén terras ligt aan het meer en biedt een prachtig uitzicht op het water. Een ander terras bevindt zich op het dak van het huis en biedt uitzicht over de polovelden naast het huis.

2. Pasadena terras – South Pasadena, California
terras

Dit woonterrasproject maakt gebruik van de Kebony Deck Board met Step-Clip bevestigingen om een gezellig en uitnodigend terras te creëren met een indrukwekkend uitzicht op de heuvels van Pasadena. Het terras loopt rond het huis en biedt verschillende uitzichtpunten van waaruit de schoonheid van de omgeving in je op kan nemen.

3. Wedgewood terras – Seattle, Washington
kebony decking

Kebony Clear-terrasbekleding bekleedt dit woonproject in Seattle, Washington. De unieke combinatie van cederhouten terrassen en aluminium leuningen creëert een uitnodigende buitenomgeving. De geïntegreerde verlichtingsarmaturen op de terrasrelingen zorgen voor nog meer comfort en plezier. Het uitzicht op het bladerdak van het noordwesten is slechts een extra bonus!

4. Silvernails House- Rhinebeck, New York
terras

Rhinebeck, NY is de thuisbasis van dit idyllische familiehuis dat uitkijkt over ranches, weilanden en bergen eromheen. Kebony hout werd gebruikt voor de gevelbekleding, het terras en het dak van het huis, waardoor het er monolithisch en toch modern uitziet. Het uitzicht op het upstate landschap van New York is onvergelijkbaar en een kopje warme koffie drinken op dit terras lijkt wel een droom!

5. Edmonds House- Animas Valley, New Mexico
terras

Sommigen houden van wat warmer herfstweer, en het is belangrijk om te weten dat er nog steeds plaatsen zijn met warm weer waar je in de herfst van de buitenlucht kunt genieten! Het Edmonds House ligt bovenop een bluf die uitkijkt over de Animas Valley in New Mexico. De gevelbekleding en het terras van Kebony werden voor het project gekozen vanwege hun natuurlijke houtstructuur en onderhoudsgemak. Het dek rondom biedt een weids uitzicht over de vallei en de bergen in de verte.

Bestel een Sample Vind een Verdeler Het Modificatieproces
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.