Kebony Hout Onderhouden

Categorie

Blogs

Kebony hout onderhouden

Een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van Kebony hout is dat het zeer weinig onderhoud nodig heeft. De Kebony technologie maakt gebruik van duurzaam gewonnen naaldhout en wijzigt de houteigenschappen om een stabiel, hard en duurzaam gemodificeerd hout te creëren. Dit gepatenteerde proces zorgt ervoor dat elk houtontwerpproject met Kebony hout lang meegaat. Door zijn veerkracht is Kebony hout gemakkelijk te onderhouden. Hier volgen enkele onderhoudstips voor het onderhoud van je Kebony producten:

Wordt mijn Kebony-terras of -bekleding grijs?

Kebony planken hebben een diepbruine kleur op het moment van installatie die na verloop van tijd zal verouderen tot een zilvergrijze patina. De snelheid van dit proces varieert en hangt af van de blootstellingomstandigheden en het type toepassing. De kleur kan geleidelijk veranderen over een paar maanden, of het kan sneller gaan als het hout wordt blootgesteld aan intens zonlicht of regen. Het is belangrijk op te merken dat deze verandering in uiterlijk normaal is en op geen enkele manier de duurzaamheid van het product beïnvloedt.

Hoe behoud ik de bruine kleur van mijn Kebony? (kebony hout onderhouden)

Sommigen willen het vergrijzingseffect verminderen en de oorspronkelijke diepbruine kleur behouden. Dit kan worden gedaan met oppervlaktebehandelingen met olie of beits. Indien gewenst kunnen alle Kebony producten veilig van een oppervlaktecoating worden voorzien. Wanneer voor een behandeling wordt gekozen, moeten de aanwijzingen van de coatingfabrikant nauwkeurig worden opgevolgd.

Hoe maak ik Kebony schoon?

Het oppervlak van Kebony houtproducten schoonmaken is eenvoudig. Vuil en aanslag en andere vervuiling van het oppervlak kunnen worden verwijderd met een borstel en water. Huishoudelijke schoonmaakmiddelen en reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor het reinigen van buiten zijn ook veilig te gebruiken, zolang de richtlijnen van de fabrikant voor de producten in acht worden genomen. We raden af om hogedrukreinigers te gebruiken voor de producten nadat ze geïnstalleerd zijn.

Kebony hout onderhouden

Geschreven door Ambralin Griggs

Bestel een Sample Vind een Verdeler Het Modificatieproces