Verhoog de waarde van je huis met een Kebony terras

Categorie

Blogs

Verhoog de waarde van je huis met een Kebony terras van hoge kwaliteit

Een mooie buitenruimte is een van de belangrijkste troeven van elk huis. Een geweldig terras kan de waarde van je huis veel meer doen stijgen dan de initiële investeringskosten.

Er zijn veel terrasmaterialen die er goed uitzien in de winkel, maar als je ze eenmaal thuis hebt  geïnstalleerd, kunnen er vaak problemen ontstaan door verdraaiing, splinters of sap die vrijkomt. Of misschien vind je dat het er gewoon niet zo goed uitziet als je had gehoopt. Al deze problemen kunnen duur zijn om te repareren en ook om te onderhouden, waardoor de totale kosten van je terras flink oplopen.

Dus hoe voorkom je mogelijke problemen? Door te investeren in een terras van hoge kwaliteit

  • Een kwaliteitsterras is onderhoudsvrij en gaat een leven lang mee.
  • Een kwaliteitsdek ziet er goed uit en voelt prettig aan om met blote voeten op te lopen.
  • Een kwaliteitsdek verhoogt de waarde van je huis – zowel op korte als op lange termijn.

Met Kebony-hout krijg je een kwaliteitsterras! Installeer je Kebony-terras en geniet van je leefruimte buiten. Geen duur en tijdrovend onderhoud meer. Kebony is gemaakt om een leven lang mee te gaan.

De kwaliteit van Kebony komt vooral tot uiting in de zwaarste weersomstandigheden. Veel mensen zeggen “hoe slechter het weer, hoe beter de keuze voor Kebony”. Het presteert in extreme wind, regen en sneeuw; de perfecte terrasoplossing voor de zwaarste kust- en berggebieden. De technologie achter Kebony is een milieuvriendelijk, gepatenteerd proces dat is ontwikkeld in Noorwegen. Er worden geen giftige stoffen of schadelijke conserveringsmiddelen gebruikt.

Kebonyhout is verkrijgbaar in twee looks: “Kebony Clear” is glad en knoestvrij, vergelijkbaar met het klassieke uiterlijk van tropisch hardhout. “Kebony Character” heeft natuurlijke knoesten en een rijke textuur, waardoor het hout veel karakter heeft – precies zoals Scandinaviërs het graag zien.

Zowel Kebony Clear als Kebony Character hebben een bruine kleur die een natuurlijke zilvergrijze patina ontwikkelt wanneer ze na verloop van tijd worden blootgesteld aan zon en regen. Een natuurlijke en exclusieve look met blijvende duurzaamheid.

Een terras van Kebony-kwaliteit ziet er goed uit en is onderhoudsvrij – gemaakt om een leven lang mee te gaan! Al geïnstalleerd in meer dan 2.500 huizen over de hele wereld

Bestel een Sample Vind een Verdeler Het Modificatieproces