Installateurs

Bouw juist vanaf het eerste moment.

Je weet hoeveel stress een onvoorspelbaar product met zich mee kan brengen. Kebony is er voor je om die stress weg te nemen. Door een consistent, betrouwbaar product te leveren dat keer op keer presteert, wordt alles meer voorspelbaar. Om nog maar te zwijgen van de gemoedsrust die gepaard gaat met de zekerheid dat je product ethisch en duurzaam is gemaakt en behandeld is via een milieuvriendelijk FSC-gecertificeerd proces.

Terras

Afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen, wordt Kebony® Clear terras ontworpen om de meest barre weersomstandigheden te doorstaan.

Zie Producten

Gevelbekleding

Duurzaam en bestendig tegen de tand des tijds, is Kebony-gevelbekleding ongeëvenaard in schoonheid en duurzaamheid.

Zie Producten

Simpel in aankoop en installatie.

Van aankoop tot installatie, is het belangrijk om weten dat het proces duidelijk en simpel is. Kebony begrijpt de unieke behoeftes van aannemers, en we werken zorgen ervoor dat je ervaring met ons ervoor alles in goede banen leidt – naar de voltooiing van je project.

Zie Technische Details

We staan voor je klaar.

We weten dat er zoveel details zijn waar je op moet letten, en het vinden van hout mag dat proces niet moeilijk maken. Ons team staat klaar om je bij te staan in een op maat gemaakte bestelling, die perfect past bij je project past. We zullen je helpen het beste Kebony-product voor je specifieke project te identificeren en ervoor zorgen dat het proces simpel en leuk is.

Uren

Maandag – Vrijdag

8am – 5pm GMT

Contact

+47 35106125

[email protected]