Installateurs

Bouw juist vanaf het eerste moment.

Je weet hoeveel stress een onvoorspelbaar product met zich mee kan brengen. Kebony is er voor je om die stress weg te nemen. Door een consistent, betrouwbaar product te leveren dat keer op keer presteert, wordt alles meer voorspelbaar. Om nog maar te zwijgen van de gemoedsrust die gepaard gaat met de zekerheid dat je product ethisch en duurzaam is gemaakt en behandeld is via een milieuvriendelijk FSC-gecertificeerd proces.

Terras

Afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen, wordt Kebony Clear terras ontworpen om de meest barre weersomstandigheden te doorstaan.

Zie Producten

Gevelbekleding

Duurzaam en bestendig tegen de tand des tijds, is Kebony-gevelbekleding ongeëvenaard in schoonheid en duurzaamheid.

Zie Producten

Eenvoudig in aankoop en installatie.

Een eenvoudig en duidelijk proces, van aankoop tot installatie. Kebony begrijpt de unieke behoeftes van aannemers. We werken hard om te zorgen dat je een positieve ervaring met ons hebt en je project goed verloopt.

Zie Technische Details

Kebony BIM Objects

We staan voor je klaar.

We weten dat er zoveel details zijn waar je op moet letten, en het vinden van hout mag dat proces niet moeilijk maken. Ons team staat klaar om je bij te staan in een op maat gemaakte bestelling, die perfect past bij je project past. We zullen je helpen het beste Kebony-product voor je specifieke project te identificeren en ervoor zorgen dat het proces eenvoudig en aangenaam is.

Uren

Maandag – Vrijdag

8u – 17u

Contact

Gert Van Beeck
+32 (0) 484 79 41 10
[email protected]

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.