Kebony is te zien op Celebrity IOU

Categorie

Nieuws

Celebrity IOU is een HGTV-serie met de tweelingbroers Drew en Jonathan Scott, bekend van hun optreden in een andere netwerkshow genaamd The Property Brothers. De serie laat zien hoe de broers Hollywood beroemdheden helpen terug te geven aan mensen die hun leven positief hebben beïnvloed door ze te verrassen met mooie en uitgebreide renovaties. De broers Scott werken samen met elke gast van een beroemdheid, leren hen persoonlijk kennen en creëren bijgewerkte ruimtes speciaal voor iemand die speciaal is voor de gast en hun familie.

In dit seizoen van Celebrity IOU zie je misschien wel gemodificeerd Kebony-hout! Kebony is een ideaal materiaal voor terras- of gevelrenovaties die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Het is duurzaam en weerbestendig en bovendien een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout. De gebroeders Scott leerden Kebony kennen via Celebrity IOU en besloten het te verwerken in de volgende drie woningrenovaties in het tweede seizoen van de show:

1. Kebony is voor het eerst te zien in aflevering 5, waar Kris Jenner en haar dochters Kendall Jenner en Kim Kardashian samenwerken met de gebroeders Scott om een achtertuin te ontwerpen voor Kris’ vriendin Lisa. Na het overlijden van haar man en de verhuizing naar een nieuw huis, had Lisa geen tijd gehad om haar tuin bij te werken. Met een totale make-over is haar nieuwe achtertuin oase nu perfect voor zowel entertainment als ontspanning.

2. De 2e aflevering met Kebony is aflevering 6, met LeAnn Rimes. In deze aflevering helpen de gebroeders Scott bij het creëren van een droomachtige buitenkeuken en terrasruimte voor Rimes’ vriend Roger, die haar leven heeft gered in een moeilijke tijd. Kebony Deck Board werd gebruikt om het buitenterras in de nieuwe ruimte te bouwen.

3. Kebony werd ook geselecteerd voor aflevering 10, waarin Josh Groban te gast is. Groban werkte samen met de gebroeders Scott om de garagestudio van zijn vriend en bandmaat Mark om te toveren tot een indrukwekkende opnamestudio van hoge kwaliteit. Het team ging nog een stap verder en renoveerde ook de buitenruimte door het bubbelbad te verbeteren en het te omringen met een Kebony-terras.

Bestel een Sample Vind een Verdeler Het Modificatieproces
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.