Gesitueerd op de 14e verdieping van Aldgate’s nieuwe Dorsett City hotel, combineert de Jin Bo Law Skybar een creatieve en moderne architectonische vormgeving met iconische uitzichten over de skyline van de stad.

Voor het dakterras is Kebony gekozen vanwege zijn indrukwekkende bestendigheid en unieke uiterlijk. Het terras nodigt bezoekers uit zich te verwonderen over de fantastische uitzichten over de Britse hoofdstad en tegelijk te genieten van het Aziatisch geïnspireerde cocktailmenu van de Skybar. De woorden ‘Jin Bo Law’ kunnen worden gebruikt om een ‘kostbaar ding’ te beschrijven, iets dat voor elk ontwerpdetail en ruimtelijk element in de bar kenmerkend is.

Door zijn meubilair met achtergrondbelichting en een balkon, creëert het dakterras een speelse en moderne sfeer voor de bezoekers. Dit fantasievolle gebruik van ruimte was samen met het gebruik van unieke en innovatieve materialen de sleutel tot het succes van het project. Kebony is voor de vloerdelen van het gehele terras gebruikt en werd gekozen vanwege zijn hoge sterkte en bestendigheid terwijl het tevens het moderne ontwerp van de bar prachtig aanvult.