Jack London Square, een oriëntatiepunt voor gemengd gebruik aan de waterkant van Oakland, beschikt nu over een reeks moderne buitenbanken en andere stoelen die zijn vervaardigd door Vestre, gevestigd in Oslo, Noorwegen en gemaakt van met Kebony gemodificeerd hout.

Het parkproject aan het water, ontworpen door de in Oakland gevestigde landschapsarchitecten EinwillerKuehl, maakt gebruik van tientallen buitenmeubels van Vestre, vervaardigd met gepoedercoat gegalvaniseerd staal en Kebony Clear Decking. Vestre’s Bloc-ligbanken en -stoelen en Stoop-banken bevinden zich door het hele project, waardoor het publiek gemakkelijk toegang heeft tot de monding van Oakland / Alameda.

Jack London Square, gelegen in Oakland aan de monding van Oakland/Alameda, is het enige openbaar toegankelijke gebied aan het water voor gemengd gebruik van Oakland en een bekend herkenningspunt sinds het midden van de 19e eeuw. Met zijn rijke geschiedenis als het hart van de havenactiviteiten van Oakland, is Jack London Square een historisch werkende waterkant en een van de belangrijkste recreatie-, eet- en commerciële districten van de Bay Area, en biedt een levendig knooppunt voor openluchtrecreatie, evenementen en de nieuwste restaurants en entertainment opties.

De producten van Vestre worden geproduceerd in Noorwegen en Zweden met materialen van topkwaliteit, waardoor ze jarenlang probleemloos kunnen worden gebruikt. Het hoofdkantoor van Vestre, een familiebedrijf van de derde generatie, bevindt zich in Oslo.