Centraal gelegen in Hemsedal, Noorwegens top skigebied met de hoogste lift in Scandinavië, biedt Hemsedal Suites het allerbeste voor skiërs en snowboarders.

Hemsedal Suites is ontworpen door HR Prosjekt (HRP) en beschikt over 100 luxe appartementen die alle profiteren van de comfortabel dichtbijgelegen skiliften. Voor de buitenbekleding van dit prominente gebouw werd Kebony gekozen dat het moderne interieurontwerp en modernistische principe van de suites mooi aanvult.

Het primaire doel van de bouw was een modern interieur- en exterieurontwerp toe te passen en tegelijkertijd de hoogste normen in functionaliteit en stijl te behouden, iets waar Hemsedal bekend om staat. De combinatie van deze hoofdelementen vormde een uitdaging, waarbij een zorgvuldige planning en de juiste materialen om in de omliggende gebouwen en de omgeving op te gaan vereist was. Deze ambitie zette HPR ertoe aan om, vanwege de sterkte, duurzaamheid en het unieke uiterlijk van het hout, Kebony voor de buitenbekleding te kiezen.