Omkaderd door schilderachtige zandsteen kliffen staan de Atlantic View Lodges op het hellende landschap van de kunstlijn van Cornwall.

De zes luxueuze vakantiehuizen gesitueerd aan Widemouth Bay in Bude, zijn zo ontworpen dat ze naadloos in het omliggende landschap opgaan, zodat de natuurlijke schoonheid van de locatie behouden blijft. The Bazeley Partnership koos Kebony voor de bekleding van de buitenkant van de vakantiehuizen, vanwege de hoge bestendigheid, duurzame kwaliteiten en het unieke uiterlijk. Het gebruik van innovatieve materialen, zoals Kebony, was onmiskenbaar een belangrijke factor voor het succes van het project bij de Michelmores Property Awards, waarbij in aansluiting op de oplevering de titel Duurzaam project van het jaar werd verleend.

Namens The Bazeley Partnership zei Mark Roberts: “Het plan was om het gevoel van een landelijk, wild heidelandschap te herstellen, het leefgebied en de biodiversiteit op de locatie te verbeteren en het bestaande gebouw te vervangen door een architectuur die gevoeliger en positiever is in zijn bijdrage aan de omliggende context. De moderne accommodatie van hoge kwaliteit verbetert de locatie en trekt meer investeringen en inkomsten voor het gebied aan.”