Ons Verhaal

Vanuit de productiefaciliteiten in Skien (Noorwegen) en Kallo (België), herdefinieert Kebony de normen in de houtindustrie en nieuwe mogelijkheden voor hout als duurzaam bouwmateriaal.

Lees ons volledige verhaal

Behandelproces

Kebony, ontwikkeld in Noorwegen, is een milieuvriendelijk, gepatenteerd proces dat de eigenschappen van duurzaam naaldhout verbetert met een biogebaseerde vloeistof. Het proces wijzigt permanent de houtcelwanden, waardoor Kebony premium hardhoutkenmerken en een rijke bruine kleur in twee basisstappen wordt gegeven.

Meer lezen

Kebony’s Missie

Door innovatief en toekomstgericht denken zullen we mooie, duurzame en milieuvriendelijke houtproducten blijven produceren. Het bedrijf neemt zijn sociale verantwoordelijkheid op en beschermt het milieu door bij te dragen aan een betere toekomst.

Kebony vs. Ipé

Tussen de toegenomen branden in het Amazonebekken en illegale oogst, is het tijd om op zoek te gaan naar alternatieven voor Ipé. Dus, hoe verhoudt Kebony zich tot Ipé en ander Braziliaans hardhout? We kijken naar 5 hoofdkenmerken.

Bekijk de vergelijking

Technische Details

We hebben de middelen die je nodig hebt om Kebony-producten met vertrouwen te specificeren en te installeren. Of je nu op zoek bent naar tekeningen, certificaten of algemene gegevens, download onze technische documenten voor alle informatie.

Zie Technische Documenten