ADDASPACE creëert moderne woningen van zeecontainers

Categorie

Blogs

“Met ADDASPACE kunnen huiseigenaren tegen een betaalbare prijs genieten van modern, modulair wonen met een ruimte die past bij hun uiteenlopende en steeds veranderende behoeften.”
-Andrew Naperotic, ADDASPACE Co-Founder


ADDASPACE is een fabrikant van modulaire wooneenheden gevestigd in Bristol, Rhode Island. Het bedrijf helpt huiseigenaren om allerlei soorten ruimtes naast hun huidige huis te creëren, zoals thuiskantoren, gastenkamers, sportscholen en zwembadcabanas. Door scheepscontainers om te bouwen tot extra woningen, biedt ADDASPACE een alternatief voor verhuizen of dure renovaties.

“Van het ontwerp en het vergunningsproces tot de levering en installatie, het is onze missie om het toevoegen van een ruimte zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken.”
-Anders Hansen, Hoofd ADDASPACE


Het bedrijf is trots op hun probleemloze bouwproces, dat slechts enkele weken in beslag neemt in vergelijking met de maanden die vaak nodig zijn om een uitgebreide renovatie te voltooien. ADDASPACE verzorgt zelfs het hele vergunningsproces voorafgaand aan de installatie.

Addaspace, moderne woningen

ADDASPACE zet zich in voor het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame materialen. De kern van de constructie is een zeecontainer, dus er is een minimaal energieverbruik nodig om de container om te zetten van vracht naar zijn nieuwe woonbestemming. Afgezien van kleine veranderingen, zoals het uitsnijden van ramen en deuren, zijn er maar weinig aanpassingen aan de container nodig. ADDASPACE helpt klanten ook om hun units van het elektriciteitsnet te halen met behulp van zonnepanelen die de ruimtes zelfvoorzienend maken.

“We waren op zoek naar een groen bekledingsproduct voor bij ons teruggewonnen containerframe en we wilden een schoon, glad oppervlak.”

Anders Hansen


Kebony gemodificeerd hout is een van de duurzame bouwmaterialen die worden gebruikt voor de bekleding van de ADDASPACE modules. Kebony werd gekozen vanwege de duurzaamheid bij elk weertype, de gladde uitstraling en de natuurlijke zilvergrijze patina die het krijgt naarmate het ouder wordt.

Lees meer over alles wat ADDASPACE, moderne woningen te bieden heeft op hun website: https://www.addaspace.com/

Bestel een Sample Vind een Verdeler Het Modificatieproces
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.