Peached Casita: Een luxe Tiny Home ervaring

Categorie

Blogs

Peached Casita: Een luxe Tiny Home ervaring

Featuring Kim Lewis of Kim Lewis Designs

Het idee van tiny home living is de laatste jaren uitgegroeid tot een populaire subcultuur. Ons team sprak met Kim Lewis, oprichter van het ontwerpbureau Kim Lewis Designs in Austin, Texas, die een expert op het gebied van tiny homes is geworden. Je herkent Lewis misschien als de voormalige hoofdontwerper van Extreme Makeover: Home Edition waar ze eerder werkte, voordat ze haar eigen bedrijf begon. Kim Lewis Designs richt zich vooral op het ontwerpen van commerciële ruimtes, maar heeft ook gewerkt met boetieks, gezinswoningen en tiny homes.

Het bedrijf begon te overleggen met Tiny House Nation, waardoor Lewis geïnteresseerd raakte in tiny homes. Ze bouwde en ontwierp zelfs haar eigen tiny home, dat ze liefkozend de Peached Casita noemde vanwege de perzikkleur, en ze deelde het eindproduct online en op beurzen. De overweldigende respons van mensen die de Peached Casita wilden kopen, moedigde Lewis aan om een tiny home bedrijfje te beginnen. Na verloop van tijd kwam ze tot de ontdekking dat minder mensen tiny homes wilden kopen en dat de meesten er alleen maar naar wilden kijken en ervan wilden genieten. Een van de belangrijkste redenen waarom de huizen niet verkochten zoals Lewis had verwacht, was dat wetgeving en bestemmingsplannen het proces niet gemakkelijk maakten. De uitdagingen en bureaucratie waren hindernissen die mensen ervan weerhielden om tiny homes te kopen.

Kim Lewis en haar man betrokken de Peached Casita en woonden er twee jaar voordat ze een huis kochten voor hun groeiende gezin. Omdat ze zo gehecht waren aan het huisje besloten ze het mee te nemen en op het terrein van hun nieuwe huis te zetten. De potentiële toepassingen voor de ruimte waren zeer veelzijdig – het had een kantoor aan huis, een gastenverblijf, een kunststudio of een kortetermijnverhuur kunnen worden. Uiteindelijk kozen ze voor het laatste, en de Peached Casita is nu op weg om een bestemming voor korte termijn verhuur te worden.

tiny home

Kebony werd uitgenodigd om deel uit te maken van het projectteam toen Lewis en haar man besloten om een dek te installeren rond een zwembad buiten het tiny home. Deze nieuwe aanwinst, gebouwd en geïnstalleerd door Cowboy Pools, maakt de Peached Casita nog aantrekkelijker voor bezoekers. Lewis ziet het tiny home als een investering en het zwembad is een prachtige voorziening. Lewis is ook van plan om de apparatuur te installeren om het zwembad in de winter in een bubbelbad te veranderen! Toen het zwembad eenmaal was geïnstalleerd, nam Lewis contact op met Kebony over het installeren van een terras eromheen. Ze koos voor Kebony-hout vanwege de duurzaamheid, omdat het bestand is tegen de hitte en de zon in Texas. Bovendien vond ze het mooi dat Kebony echt hout is, mooi afgewerkt is en een spannende moderne look geeft.

tiny home

Het team gebruikte de Step-Clip voor Kebony methode om de Kebony Deck Board voor de twee tiny home secties te installeren en de Fastenator verborgen bevestigingsclip rond het cowboyzwembad. Dit was lastiger dan normaal, omdat de vlonderplank werd geïnstalleerd over een bestaande vlonder die eerder van een frame was voorzien en zich in een overstromingsgebied bevond. Het team leerde al snel dat het bij het installeren van de terrasplank over een bestaand dek met de Step-Clip-methode absoluut noodzakelijk is dat het dek perfect waterpas is voordat het wordt geïnstalleerd. Uiteindelijk werden de uitdagingen overwonnen en na de aanpassingen werkte het bevestigingssysteem uitstekend.

tiny home

De Peached Casita heeft online veel aandacht gekregen omdat iedereen tijdens de COVID-19 lockdowns met plezier aan huisprojecten heeft gewerkt. Het is momenteel genomineerd voor HGTV’s Designer of the Year award, in de categorie “Living Large in Small Spaces”. Momenteel legt Lewis de laatste hand aan de tuinarchitectuur van het tiny home en komen de laatste puzzelstukjes bij elkaar.

tiny home
Je kunt de reis van de Peached Casita zien en als eerste weten wanneer deze beschikbaar is voor verhuur door ze te volgen op instagram @peachedcasita!

Hier is een voorproefje van het proces: Will This Tiny Home EVER BE FINISHED?

Bestel een Sample Vind een Verdeler Het Modificatieproces
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.