Rum Punch Huis: Een op de Caraïben geïnspireerde oase

Categorie

Blogs

Rum Punch Huis: Een op de Caraïben geïnspireerde oase
met Robert Deutschman

Man en vrouw Robert Deutschman en Sybile Kohn-Deutschman hebben onlangs de renovatie van hun ranchstijl huis in de wijk Woodland Hills in Los Angeles, Californië afgerond. Deutschman, een modefotograaf, en Kohn-Deutschman, een ontwerper en stylist, creëerden hun huis om een sterke Caribische esthetiek te weerspiegelen met een levendig gebruik van kleur.

“Mijn vrouw heeft alle tegels gekocht bij een geweldig bedrijf in de buurt van LA, ARTO genaamd, en ik heb persoonlijk alle schroeven in de prachtige Kebony paden en dekken gezet.”
-Robert Deutschman


Het huis is gebouwd in 1953 en heeft twee verdiepingen met een oppervlakte van 5000 vierkante meter en ligt op een halve hectare. De Deutschmans ontwierpen het gerenoveerde huis zelf en bouwden het zonder aannemer. Ze schoven een deel van het huis naar buiten, verplaatsten muren en verhoogden plafonds om het grootste deel van het interieur opnieuw in te richten. Zelfs het schrijn- en timmerwerk werd grotendeels door de huiseigenaren gedaan.

“Wanneer we een woning ontwerpen en bouwen, putten we uit alle plaatsen waar we zijn geweest en uit de culturen die ons leven het meest beïnvloeden.”

renovatie rum punch

Renovatie

Deutschman en Kohn-Deutschman werken al meer dan twintig jaar samen en een groot deel van die tijd bestond uit reizen. De inspiratie die ze uit hun reizen hebben gehaald, is duidelijk terug te zien in het ontwerp van hun huis. Het heeft een eclectische uitstraling en bevat kunst gemaakt door henzelf, familie en vrienden. Naast de renovatie van het hoofdgebouw heeft het stel ook twee gebouwen buiten het huis toegevoegd. Boeddhisme is erg belangrijk voor hen, dus een van de gebouwen is een gebeds- en meditatieruimte. Het andere is een poolhouse dat ontwerpelementen van al hun favoriete Caribische strandbars weerspiegelt. Hoewel het zwembad al op het terrein lag toen Deutschman en Kohn-Deutschman het kochten, moest het bijgewerkt worden. Ze veranderden de vorm en gaven het zwembad een donkerblauwe kleur die het een vijverachtig gevoel geeft.

renovatie rum punch

Voor het zwembaddek en de paden die er vanuit het huis naartoe leiden, is gekozen voor gemodificeerd Kebony hout. Het idee om Kebony te gebruiken bij de renovatie kwam van de prachtig verouderde duifgrijze promenades in de duinen aan de oostkust. Ze kozen bewust voor een materiaal dat niet zijn oorspronkelijke kleur zou behouden, maar in plaats daarvan mooi zou verouderen en verweren.

renovatie rum punch
Nu de ruimte compleet is, is het koppel van plan om het huis af en toe te verhuren als filmlocatie, vanwege de prachtige verlichting en structuur.

Ga voor meer afbeeldingen en informatie over Rum Punch House naar rumpunchhouse.com.

Bestel een Sample Vind een Verdeler Het Modificatieproces
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.