Tom Giacinto van DM Braun creëert prachtige buitenruimtes met duurzame materialen

Categorie

Blogs

We spraken onlangs met Tom Giacinto, CEO van DM Braun, over zijn werk en de manieren waarop hij Kebony gebruikt in zijn commerciële buitenprojecten door het hele land.

“Ik noem het niet eens echt een baan, want ik heb er altijd van genoten.”
Tom Giacinto, CEO DM Braun

duurzame materialen

Tom Giacinto kocht DM Braun, gevestigd in Laguna Hills, Californië, na 15 jaar in de productiesector. Hij werd meteen aangetrokken door de toewijding van het bedrijf aan hoogwaardige engineering en productieservices in de commerciële buitenruimte. DM Braun bestaat al meer dan 30 jaar en wordt zeer vertrouwd, gerespecteerd en erkend voor hun op maat gemaakte ontwerpen, technische expertise en productiemogelijkheden.

Een van Tom’s favoriete projecten op dit moment is Inland Empire, waar DM Braun Kebony-materialen gebruikt voor banken, picknicktafels, afvalbakken en ander buitenmeubilair. Dit project bevindt zich momenteel in de bouwfase en zal voor het einde van 2020 voltooid zijn.

Een ander favoriet project is het vliegveld van San Francisco, waar Kebony- duurzame materialen werden gebruikt voor unieke zitgedeeltes die een mix zijn van Kebony en gevormd beton.

 

“Als we met Kebony werken, is het makkelijk te gebruiken met onze gereedschappen, tevens behoudt het nog steeds de eigenschappen van hardhout.”

duurzame materialen

Tom heeft de afgelopen negen maanden met veel plezier samengewerkt met het Kebony-team aan verschillende projecten aan de westkust. Hij houdt van het gebruiksgemak van de materialen en de garantie van duurzaamheid. In zijn branche staat tropisch hardhout erom bekend dat het gereedschap snel verslijt en vrij lastig te verplaatsen is in de werkplaats. Wanneer hij met Kebony werkt, waardeert Tom de lichtgewicht duurzaamheid van het hout, het montagegemak en de slijtage die het zijn machines bespaart.

Duurzame materialen

Omdat de meeste producten van DM Braun buiten worden geïnstalleerd, is Tom altijd op zoek naar materialen die vormvast zijn, weinig uitzetten en krimpen en die hun oorspronkelijke kwaliteit en schoonheid kunnen behouden bij blootstelling aan de elementen. Kebony voldoet aan al deze eisen, terwijl het ook een gerust gevoel geeft dat het materiaal duurzaam is geproduceerd.

DM Braun heeft zich altijd gericht op kwaliteit en de samenwerking met Kebony heeft Tom Giacinto in staat gesteld om die focus en toewijding voort te zetten door het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen die een gedurfd esthetisch statement maken.

Het bedrijf heeft veel nieuwe en opwindende projecten in de maak, waaronder een reeks gemonteerde banken die begin 2021 op de golfbaan Torrey Pines zullen worden geïnstalleerd.

duurzame materialen

Bestel een Sample Vind een Verdeler Het Modificatieproces
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.