In 2010 werden Gensler-architecten ingeschakeld om een ​​heel blok van het snelgroeiende zuidelijke financiële district van San Francisco te ontwikkelen.

Het doel van het pand is om nieuwe winkel- en werkplekhuurders aan te trekken en de gemeenschap te betrekken. Om winkelhuurders aan te trekken, herpositioneerde Gensler het gebouw door de twee lobby’s te openen met nieuwe beglazing en aangrenzende zitplaatsen buiten, gedeeltelijk beschermd door een glazen luifel. Duurzaamheid was een belangrijk aandachtspunt van dit project dat later LEED-EB Gold- en Energy Star-certificeringen zou behalen.

Als onderdeel van de duurzame richting van het project werden de zitgedeeltes en tafels buiten gebouwd met milieuvriendelijk Kebony Clear-hout dat was gecoat met een Penofin-zegel. Hoewel het afdichten van Kebony niet nodig is – als het natuurlijk wordt gelaten, veroudert het tot een prachtige zilver/grijze patina – kan het desgewenst worden gedaan om de originele bruine kleur te behouden. De foto’s die hier te zien zijn, zijn eigenlijk 8 jaar na de bouw van dit project genomen, wat de opmerkelijke sterkte en duurzaamheid van Kebony aantoont, evenals wat haalbaar is als men ervoor kiest om het bij installatie af te dichten.

Deze ontwikkeling bleek een opmerkelijk succes als duurzaam gemeenschapscentrum in de open lucht, in het hart van economische en stedelijke groei.