Eager Park in Baltimore, Maryland vierde zijn grootse opening op 6 mei 2017.

Het park is ontwikkeld om het middelpunt te zijn van de toewijding van de gemeenschap aan gezondheid en welzijn: een plek waar bewoners, ziekenhuis-/onderzoekers en bezoekers kunnen socializen, sporten, ontspannen en spelen in een gastvrije, mooie groene omgeving.

De gerevitaliseerde wijk promoot gezond en duurzaam leven door middel van design, voorzieningen, een samengestelde winkelmix en een rijke programmering voor de gemeenschap, waaronder sportevenementen, concerten en boerenmarkten. Het park is ontworpen door Mahan Rykiel Associates en Gensler Architects, die bij de constructie een aantal duurzame bouwmaterialen hebben gebruikt, waaronder ongeveer 10.000 vierkante meter aan Kebony Clear-terras dat is gespecificeerd voor de paden door het park.

Kebony werd gekozen vanwege zijn lange duurzaamheid en hoge prestaties in zware weersomstandigheden, die de regio Baltimore/Washington in de winter- en zomermaanden aan beide uiteinden van het spectrum ervaart. Eager Park won onlangs de 2017 Urban Land Institute (ULI) Baltimore Wavemaker Award.